De ce coachingul?

Am descoperit cu mulți ani în urmă că a lucra în dezvoltarea personală și profesională a liderilor este o chestiune de vocație. Cel puțin, pentru mine, este o vocație. Mă inspiră, mă alimentează, mă încântă, îmi dă energie și inspirație faptul că pot sprijini oameni. care conduc alți oameni, să devină mai buni și mai inspirați în ceea ce fac.

Am pornit de la training, la inceputul anilor `90, o perioada cand era o nevoie acută de educație managerială și, învățând eu însămi și pregătindu-mă pentru această meserie, am oferit tot ce am putut. Am continuat să mă dezvolt și am realizat cât de complexe, frumoase și dinamice sunt relațiile între oameni, indiferent de cât de simple sau elaborate sunt sistemele și procesele cu care lucrează. Și atunci, am transformat proiectele mele de training în workshop-uri în care, a descoperi ce funcționează și ce nu, a genera soluții și bune practici este mult mai valoros decât orice concept sau teorie. Continuând să învăț și să mă dezvolt, învățând despre mine, despre oamenii cu care lucrez am făcut pasul către facilitare, dezvoltarea de echipe și coaching și cred că am găsit spațiul în care impactul pe care îl creez poate face diferența. Mă implic cu pasiune și cred că asta îi molipsește pe managerii și liderii cu care lucrez. De ce-ul meu în ceea ce fac?

Misiunea mea este să insoțesc liderii in crearea valorii lor adăugate, in echipele și organizațiile lor.  Îmi canalizez energia și intenția pentru a crea valoare adăugată, a oferi perspective, a facilita relații și progres prin integritate, implicare și obiectivitate. Asta cred că ține de vocația mea. 

Experienţă

25
de ani
+5000
de manageri antrenaţi
3000
ore de coaching
individual şi de echipă

GESTIONAREA ASCENSIUNII PROFESIONALE

TRANSFORMAREA FELULUI ÎN CARE LUCRĂM CA ECHIPĂ

ECHILIBRUL ÎN ECHIPA MANAGERIALĂ

LEADERSHIP INSPIRAT

Expertiză

Am început ca inginer absolvind în 1990 Facultatea de Utilaj Petrochimic.

Mi-am continuat educația cu Diploma în Management OU UK și MBA la Warwick University UK.

Drumul antreprenoriatului a început în 1993: cu mine fiind unul dintre fondatorii celei mai mari rețele de educație managerială din România: CODECS The Open University

În 2003 am fondat propria afacere și suntem mândri să fim o companie de top de pe piata. Începând cu 2008, suntem partenerul Persona Global în România și integrăm metodologii moderne și testate în toate programele noastre de dezvoltare personală și profesională. Din 2015, suntem parteneri pentru România al PerformanSe Franța, parte a grupului Julhiet Sterwen.

Lucrez mai ales cu echipe de top management, facilitez workshop-uri și procese de echipă într-un portofoliu de clienți din topul companiilor multinaționale din România și lucrez ca Executive Coach. Un portofoliu dezvoltat în peste 25 ani de practică de training și consultanță, + 5000 manageri antrenați, + 15000 ore de training și facilitare.

Sunt PCC, ICF, Executive coach. Am absolvit Transformational Master Coach Program Coach Masters Academy, Diploma Practitioner Executive Coaching, AoEC London. Am parcurs programul de pregătire avansată în Coaching BRIDGE ICA și sunt membru ICF. Practician certificat POINT OF YOU . Certificare Systemic Team Coaching AoEC London, Certificare Systemic Coaching and Organizational Constellations + 3000 ore coaching individual și de grup.

Sunt unul dintre cei 5 Master Traineri pentru câteva dintre metodologiile Persona Global. Nominalizată la “Cel mai bun Trainer al anului” în 2010 și 2013.

În noiembrie 2019 am primit GOLD COACH AWARD in urma Romanian L&D Industry Survey 2019

În 2020 am devenit Registered Mentor - Coach ICF și sprijin colegii coach care doresc sa se pregătească pentru certificările ICF - ACC sau PCC în consolidarea practicii lor și a respectării standardelor și competențelor de coaching.

Competență profesională
coaching

Abordarea mea în coaching este una sistemică, strategică și ia în considerare întregul context în care clientul cu care lucrez există, se dezvoltă, își găsește provocările și inspirația.
Am început formarea în coaching cu Academy of Executive Coaching London - AoEC - unde am urmat programele de Certificate și Practitioner Diploma.

Am continuat formarea în coaching cu programul de abilități avansate al ICA - Certified Bridging Coach Program și m-am specializat în coaching de echipă sistemic cu AoEC - Systemic Team Coaching Certificate

Coachingul sistemic m-a fascinat, de aceea, am ales să continui cu Coaching Constellations UK antrenându-mă pentru Certificarea in Systemic Coaching and Organizational Constellations.

Mi-am continuat formarea și practica mea de coaching, formându-mă in coaching transformațional, alaturi de Coach Masters Academy Singapore unde am absolvit programul Transformational Master Coach - Mastery Level.

Susțin dezvoltarea practicii de coaching în Romania prin contribuții la diferite evenimente și conferințe de coaching, antrenând manageri pentru a deveni coach ai oamenilor din echipele lor. Sunt membru al ICF (vezi Codul de Etica ICF). Sunt coach voluntar pentru ICF România si pentru Asociația pentru Valori în Educație.

În 2020 am devenit Registered Mentor - Coach ICF și sprijin colegii coach care doresc sa se pregătească pentru certificările ICF - ACC sau PCC în consolidarea practicii lor și a respectării standardelor și competențelor de coaching.

Am obținut acreditări pentru mai multe instrumente de diagnoză individuală și organizațională. Practic Executive coaching individual - cu executvi, manageri sau antreprenori. Lucrez cu echipe pentru a le sprijini în transformare și performanță. Facilitez workshop-uri și antrenez manageri pentru a utiliza abilitățile de coaching în practica lor de zi cu zi.

Unul dintre cele mai plăcute momente în cariera de coach este cel în care colegii de industrie îți recunosc competențele și expertiza.

Testimoniale

Vrei să primești informații relevante despre coaching?