0

Executive coaching & Leadership development

Însoțesc leaderi în construcția traseului lor personal și profesional pentru a fi din ce în ce mai capabili să abordeze vremurile pe care le traversăm cu încredere, într-un mod echilibrat și puternic, cu reziliență. Găsesc că este extraordinar să pot fi martora acestui lucru și partenerul de reflecție și gândire a celor care îmi acordă încrederea lor. 

Din 2010, de când am decis să îmi folosesc energia și experiența pentru a antrena lideri și manageri în sesiuni de coaching individuale sau de echipă, am început pregătirea de Executive coach care a completat armonios activitatea mea de facilitator și pe cea de leader a propriei mele echipe și companii.

Ce înseamnă Executive
coaching?

Astăzi însoțesc și antrenez lideri, manageri, marea majoritate de la vârful organizațiilor în provocări curente sau în pregătirea pentru cele pe care le previzionează. În planurile de dezvoltare profesională și personală și de transformare și adaptare a organizațiilor lor. Deoarece un lider acționează împreună cu echipa lui și construiește împreună cu aceasta, multe dintre proiectele de coaching individual au ca scop consolidarea felului în care liderul modelează și inspiră echipa, comunică cu aceasta, o dezvoltă, trasformându-se și dezvoltându-se la rândul său.


De cele mai multe ori, proiectele de Executive coaching se adresează echipelor de Board sau de conducere de la vârful organizațiilor sau departamentelor dar și managerilor care coordonează regional sau național departamente și divizii. M-am specializat în Executive coaching, Team coaching, Transformational and Change coaching. De la dezvoltarea viziunii și adaptarea la schimbare, la inițierea schimbării și asumarea drumului propriu la dezvoltarea capacității de a gândi strategic, dezvoltarea maturității și a încrederii personale, înțelegerea cu profunzime a valorilor personale și a convigerilor care ajută sau țin pe loc.


Am proiecte în România și în Europa, iar în acest moment (2023) am depășit 4000 ore de coaching.

 

Ce înseamnă Leadership
development?

Abordarea mea în dezvoltarea abilităților de leadership este una transformaționala, sistemică, holistică: actul de leadership are loc într-un context complex care trebuie descifrat, înțeles, modelat. Context în care conștientizarea de sine și claritatea devin instrumente de leadership.

0

Executive Sparring Partner

Care este cea mai mare provocare a ta, în acest moment? Alocând un timp de reflecție, alături de un partener de gândire, unde crezi că se află esența acestor provocări? În modul tău de a face lucrurile, undeva în interiorul tău, sistemul tău de credințe și valori este aliniat cu felul în care integrezi munca ta în viata personală? Cum sunt obiectivele tale: optimiste, mai degrabă realiste sau nu ai conturat încă o viziune pe termen lung? Cum te-ai putea uita la acestea și cum le-ai putea defini? Fiecare om care este sau devine un campion are un partener cu care se antrenează, un sparring partner care sprijină, care știe și ințelege care sunt provocările de la nivelul la care le trăiești, prin experiența și pregătirea sa.  Acesta te sprijină în dezvoltarea leadershipului tău personal, al echipei și organizației tale. Leadershipul personal este o combinație a capacitații tale de a-ți mentine vitalitatea, viața privata și pe cea socială si profesională la cotele pe care ți le dorești.

Un Executive Sparring Partner te ajută să înțelegi, să clarifici și să devii mai conștient în legatură cu provocările tale actuale sau de viitor, viziunea ta și strategiile pe care le dorești pentru reușita ta.  

"Primele 100 zile" sunt esentiale pentru orice executiv care preia o echipa nouă, o companie nouă, un proiect strategic. A lucra cu un sparring partner în această perioadă este probabil cea mai bună investiție pe care o poate face un manager de top. Ce dorești sa obții? Ce dorești să înveți? Ce viziune ai? Această însoțire are rolul de a te ajuta să te așezi cât mai bine în rol.

0

Group & Team coaching

Ce înseamnă Group coaching?

Coachingul de grup aduce în conversația unui grup de lucru, de obicei până la 15 persoane, metodologia de coaching. Aceasta permite deschiderea canalelor de comunicare, posibilitatea abordării unor subiecte mai delicate sau care preocupă grupul respectiv, permite învațarea prin împărtășirea de experiență într-un mod autentic.

Se creează astfel un network organizațional puternic, se reduce funcționarea de tip ”siloz” și se consolidează relații productive. În același timp este o modalitate foarte eficientă de creștere a angajamentului și alimentării unui climat sănătos de lucru. 

Ce poate fi definit ca un grup? De exemplu ”echipe” care sunt reunite sub umbrela organizațională într-o Divizie, Business Unit sau Direcție dar care au activități independente. Acestea pot beneficia de relații puternice, de schimb de experiență în legatură cu modul de lucru, relația cu oamenii, dezvoltarea acestora, cultura a muncii dar nu lucrează efectiv ca o echipă, nu depind unii de alții în atingerea obiectivelor lor.

Distincția este importantă în momentul contractării obiectivelor de lucru și a rezultatelor așteptate de la procesul de coaching.

Ce înseamnă Team coaching?

În cazul coachingului de echipă principiile fundamentale sunt aceleași cu diferența că, grupul de lucru este o echipă și își propune să devină mai eficientă, mai solidă, să sporească nivelul de încredere, gradul de coeziune al echipei. Echipa are un scop comun sau definește un scop comun pentru care să dezvolte acorduri de lucru, discută si descoperă împreună abordări care sa fie asumate și să ofere satisfacție membrilor echipei.

Membrii echipei se dezvoltă personal, unii în armonie cu ceilalți, discută subiecte sensibile sau își oferă feedback.

0

Transformational and Change coaching - facilitating team and organizational change

Facilitarea este o artă în sine, care presupune mulți ani de pregătire, acumulare de experiență și… ceva înțelepciune. A facilita o întâlnire, un workshop, un atelier de lucru, un dialog într-o echipă cu scopul de a genera un rezultat la care să adere participanții prin consens, îți cere curajul de a porni la drum împreună cu ei și cu o structură a conversației și dialogului, însă fără un conținut conceptual prestabilit. Coachingul transformațional cere, în echipele care se angrenează într-o astfel de călatorie, o încredere deosebită. Totul se întâmplă în sală și se formează pe baza contribuțiilor participanților. Este abilitatea pe care am deprins-o în foarte mulți ani și lucrând cu foarte multe echipe, pasul în spate pentru a crea un spațiu de reflecție, de dialog, de negociere și de căutare a acordului.

De ce change coaching - coaching transtormațional?

De la proiecte inovative care au schimbat fața unor organizații și le-au plasat în vârful industriei lor până la alinierea obiectivelor la nivel de regiune sau organizație, intervențiile de tip “change coaching”, “aliniere în scop și crearea de platforme comune”, “leadership team Day” sunt spectaculoase în sine. Tehnica vizuală și lucrul într-un spațiu de dialog deschis, discuțiile premergătoare, toate fac ca dinamica de lucru să fie atractivă și productivă în același timp.

0

Mentor Coaching

Mentor Coaching pentru a te pregăti pentru o acreditare ICF - ACC sau PCC. Întâlniri individuale de feedback și mentorat pentru ca, într-un mod colaborativ și aplicat, pe baza competențelor ICF, un coach care dorește să aibă un partener profesional de învățare poate să beneficieze de experiența și expertiza mea. Lucrăm cu sesiuni înregistrate de coaching, într-un regim absolut de confidențialitate față de clientul de coaching și cu scopul unic de a sprijini coachul care beneficiază de mentorat sa își rafineze competențele de coaching și să atingă un stadiu superior al practicii sale fiind gata de a face pasul următor în acreditare.

Programul acoperă 10 ore de mentor - coaching, derulate pe parcursul a minim 3 luni, pe baza unui program agreat cu coachul care se înscrie in program, în sesiuni de 1 sau 2 ore în funcție de stadiul și cerințele specifice.

0

Toolkit pentru manageri coach

Astăzi, companiile cer managerilor să aibă un comportament de coach și, în consecință, să își formeze și consolideze abilități de dezvoltare și motivare a oamenilor lor, cu ajutorul abilităților de coaching.
A fi manager-coach este provocator deoarece sunt multe cerințe aparent conflictuale. Dar leaderii fac asta, unii în mod natural alții prin antrenarea competențelor și prin aprofundarea proceselor de dezvoltare prin conversația de coaching.

Ce este Toolkitul pentru manageri-coach?

Un set de elemente practice care îți oferă posibilitatea să îți antrenezi oamenii prin conversații de coaching în 15 minute sau chiar mai puțin. Te vei putea concentra mai bine, vei crea un impact mai mare și rezultatele pot fi spectaculoase. Setul de carduri reprezintă esența proceselor și abilităților fundamentale în coaching-ul aplicat de către manageri sau antreprenori oamenilor lor. Însoțite de checklist-uri și bune practici, cardurile sunt un ghid și nu substituie literatura de specialitate. Vin însă să structureze și să sintetizeze o informație și tips&tricks care, altminteri, necesită mulți ani de pregătire și antrenament.

 

La aceste componente importante putem adăga un antrenament față în față pentru grupuri de manageri din aceeași companie, antrenament eminamente practic în doua etape: 2 zile + 1 zi de follow-up. Am creat acest program de antrenare a abilităților de coaching pentru manageri care să rezolve, în primul rând, aspectele de conflict de rol și să clarifice situațiile în care coaching-ul este valoros și servește atât angajaților, cât și managerilor și organizațiilor. Un workshop de impact care a contribuit la consolidarea unor culturi de companie în care coachingul este o practică curentă. Multă practică, recadrare a provocărilor managerilor în oportunități de dezvoltare, ancorare în realitatea muncii lor de zi cu zi. Și multă plăcere de a împărtăși și a sprijini această dezvoltare din partea mea. Am antrenat sute manageri pentru a-și utiliza armonios abilitățile în a fi coach pentru echipele lor.

De ce să încerci Cardurile de Coaching?

 • poți să-ți antrenezi oamenii prin conversații de coaching în 15 minute sau chiar mai puțin!
 • ai 5 factori-cheie care îți asigură performanța în coaching
 • ai 5 modele eficace de conversație
 • ai 5 liste de verificare care îți ghidează propriul antrenament
 • peste 100 de întrebări puternice care te ajută sa devii un manager/ coach mai bun

De ce am creat
aceste Carduri?

În rolul meu de coach, manager și antreprenor, cu acreditări internaționale multiple în domeniu, am simțit că îmi lipsea ceva... SINTEZA tuturor acestor informații și metode. În primul rând, am conceput aceste carduri pentru mine, la începutul activității mele de coach. Performanța a crescut discutând despre ce soluții dar și ce obstacole întâlnesc, ce își asumă și ce pași vor pune în practică pentru a reuși.

pentru a structura discuțiile

pentru ca angajații să devină mai conștienți de acțiuni, de soluțiile pe care le pot găsi și de potențialul personal

pentru a susține oamenii echipei tale și a le oferi independență în luarea deciziilor

pentru a crește responsabilitatea angajaților din echipe

pentru a motiva angajatii să își asume mai multe acțiuni care să genereze rapid rezultate

Galerie video

Beneficii
pentru
Manageri

 • O metodă de coaching și acțiune pentru echipa mea
 • Soluții pentru ca echipa să devină autonomă, să își asume responsabilități, să nu mai amâne lucrurile
 • O structură simplă pentru conversația de coaching și un mod de lucru mai bun
 • O gestionare a presiunii în condițiile în care resursele sunt limitate
 • Adăugarea coaching-ului în arsenalul meu de manager pentru a trece la următorul nivel în carieră
 • Perfecționarea și transformarea într-un business leader de succes

Transfer bancar

Dacă vă doriți toolkit-ul de coaching pentru manageri și acces complet la toate resursele video, trimiteți dovada plății la adresa madi.radulescu@mmmconsulting.ro și noi vă vom trimite codul de acces.

Beneficiar: MMM Consulting International srl.

Adresa: str. Bitolia nr. 6, ap. 1 sect. 1.

Sediu Social: Bucuresti str. Turturelelor 11B Bl. 11B, sect. 3

CUI - RO 15198098

RC J40/1806/11.02.2003

Banca: Unicredit Bank Panduri

Contul: RO92 BACX 0000 0030 1347 7000

Banca: Raiffeisen Bank

Contul: RO08 RZBR 0000 0600 1797 9490

Referinta: NUME CUMPARATOR

Vrei să primești informații relevante despre coaching?